Andebu sparebank

Prosjekt beskrivelse

150 års jubileum feires med ny grafisk designprofil og nyoppussede lokaler. Opprinnelig bygg fra 1960 er nå rehabilitert og utvidet med tanke på dagens og framtidens bankdrift.

 

Andebu Sparebank er en alliansebank i Eika Gruppen. Bankens merkevareplattform er bygget rundt tre verdier; “trivelig, klok og hjelpsom”. Kvalitet og personlighet har derfor vært viktige i utforming av lokalene som er utarbeidet i nært samarbeid med de ansatte. Arkitekturen ute og inne forsterker bankens tilstedeværelse i lokalsamfunnet og symboliserer at banken har et stort hjerte og engasjement for lokalmiljøet og sine kunder. Det er lagt vekt på åpne, lyse og inviterende romforløp og design for å bygge en tettere relasjon med kundene.

 

Farger og materialer som tar utgangspunkt i bankens designmanual og beliggenhet, er med på å underbygge bankens identitet. Glassvegger har foliemotiv inspirert av årringer fra eikestammen. Navn på de ulike møterommene er hentet fra bankens tidligere plasseringer rundt om i Andebu. På denne måten signaliserer banken historisk forankring i lokalmiljøet.

Utvalgte prosjekter